Vision

"Vi vil forbedre livskvaliteten, arbejdsglæden og konkurrenceevnen for vore kunder og medarbejdere gennem levering af helhedsløsninger udført af hele medarbejdere."


Vi ønsker at levere ydelser og helhedsløsninger af høj kvalitet indenfor udvikling af mekaniske- optomekaniske- og elektromekaniske industrielle produkter til konkurrencedygtige satser gennem topengagerede medarbejdere med brede faglige kompetencer.

Målsætning
Vi vil kendes på:

  • At vi er glade for vores arbejde og kærer os om vore omgivelser.
  • At vi er en fleksibel, kompetent og nem samarbejdspartner.
  • At vi gør vores ypperste for at løse de stillede opgaver.
  • At vi tænker i helheder fremfor at lokaloptimere.
  • At vore kunder oplever et fornuftigt forhold mellem ydelse og betaling.

"Hele mennesker skaber hele løsninger"

Det er vigtigt for os at der er balance mellem arbejde og privatliv, og at vi hver især formår at binde alle enderne sammen. Som helstøbt menneske der kan rumme og håndtere dén komplekse opgave, er man godt klædt på til også at udføre et stykke arbejde der hænger sammen, og kan fungere i en større helhed.
Som kunde kan du derfor forvente at møde glade, dygtige og samarbejdsvillige mennesker med en høj integritet, når du entrerer med os.
Som medarbejder kan du forvente at få en arbejdsdag med masser af udfordringer samt dygtige og interessante kolleger, der ikke går på kompromis med kvalitet - herunder livskvalitet


Webmaster: June Alison
Alisons Grafiske værksted
© Copyright 2005, Xtern Udvikling A/S, Blokken 31, 3460 Birkerød
+45 5056 0201 email: info@xtern-udvikling.dk